fbpx

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 4μηνης διάρκειας στον ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το ΚΔΒΜ Easy Education

 Ώρες επιμόρφωσης: 240

H 4η βιομηχανική επανάσταση ή αλλιώς “Industry 4.0” βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, θέτοντας στο επίκεντρο των αλλαγών πέρα από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις. Μια κοινωνία, μια οικονομία που κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς, αναδιαμορφώνοντας την παραγωγική διαδικασία, τις επιχειρησιακές διαδικασίες, τον τρόπο επικοινωνίας των ατόμων αλλά και των μηχανημάτων. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων “Internet of things”, το δίκτυο επικοινωνίας όλων των έξυπνων συσκευών άλλα και των ανθρώπων, δημιουργεί ένα διαφορετικό πλαίσιο λειτουργίας των οργανισμών και των επιχειρήσεων.


Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρησιακών διαδικασιών είναι απαραίτητος προκειμένου οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί να ανταποκριθούν στις νέες προσκλήσεις κοινωνικές και τεχνολογικές.
Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τον νέο τρόπο λειτουργίας των οργανισμών, να αναδείξει την ανάγκη της ψηφιακής αποτύπωσης των οργανισμών/ επιχειρήσεων προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις, να παρουσιάσει τα εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρησιακών διαδικασιών και να υποδείξει ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης στο νέο ψηφιακό γίγνεσθαι.


Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τη Διοίκηση των Επιχειρησιακών Λειτορυγειών, (Operations management), τους νέους τρόπους κατασκευής προϊόντων (3D printing), με τα νέα δεδομένα καταγραφής αρχείων και πληροφοριών (Blockchain), με τις έννοιες του Διαδικτύου πραγμάτων (Internet of Things) και της Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning).

Λέξεις-κλειδιά Προγράμματος: Operations management, 3D printing, machine learning, internet of things, blochchain

 

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.

 

Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο/η επιμορφούμενος/η θα είναι σε θέση να:

 

  1. Να κατανοεί τις έννοιες της διοίκησης επιχειρησιακών διαδικασιών, της παραγωγικής διαδικασίας, του διαδικτύου των πραγμάτων και της μηχανικής μάθησης.
  2. Να ερμηνεύει τις διαφορετικές στρατηγικές παραγωγής, τους τύπους διαδικασιών, των σταδίων σχεδιασμού προϊόντων κι υπηρεσιών, των εναλλακτικών σχεδίων δυναμικότητας, των τύπων προϊόντων που θα παραχθούν, τον προγραμματισμό παραγωγής κ.λπ.
  3. Να αξιοποιεί τα τεχνολογικά εργαλεία για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας ενός οργανισμού/μιας επιχείρησης.
  4. Να εφαρμόζει τη νέα γνώση σε πρακτικά προβλήματα με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης (ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία, ευελιξία, κόστος).
  5. Να μετασχηματίζει τις εισροές της επιχείρησης σε χρήσιμες εκροές, ώστε να ανταποκρίνονται με βελτιωμένο τρόπο στις ανάγκες της ζήτησης αλλά με συνετή δέσμευση των πόρων.
  6. Να αντιλαμβάνεται εγκαίρως τις υπαρκτές ή προσδοκώμενες ανάγκες των καταναλωτών.
  7. Να είναι σε θέση να προτείνει/ σχεδιάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  8. Να καθοδηγεί τη στρατηγική λειτουργίας των επιχειρήσεων/οργανισμών.

 

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο, διάρκειας 100 ωρών, αξίας 175€, με τίτλο: «Οργάνωση & Σχεδιασμός διδασκαλίας σε ανήλικους και ενήλικους εκπαιδευομένους»

 

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 18:00μμ): 210 3003913 | Fax: 210 3005043

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Web site: www.diaviou-mathisi.gr

Διεύθυνση

Επικοινωνία Υποστήριξη Εκπαιδευομένων:
ΕΛΗΑΣ 1, EASY-EDUCATION 1ος Όροφος, Βέροια, Τ.Κ. 59100.

Τηλέφωνο:
210 3003913

Φαξ:
210 3005043

Email:
info@diaviou-mathisi.gr